Koraki do samozaposlitve

Namenjeno brezposelnim, zaposlenim in študentom: ki še niso prepričani, da bi podjetništvo zmogli (ne poznajo svojih potreb) imajo ideje, vendar ne vedo kako začeti (katera je prava, ali izpolnjuje pogoje za realizacijo) imajo idejo a premalo poznajo trg in podjetništvo Vsebina: Preveritev lastnih potencialov (kdo sem, kaj znam, kakšne so moje potrebe in interesi, ali

IZVEDI VEČ

Računovodska šola

Računovodska šola je namenjena vsem, ki si želite pridobiti teoretične in predvsem praktične izkušnje z računovodenjem.

IZVEDI VEČ

Poslovno svetovanje

Ponujamo individualno ali skupinsko svetovanje na naslednjih področjih: Izbor statusno pravne oblike Zaposlitev ali samozaposlitev delavca Delo na domu (projekti flexwork) Davki in računovodstvo Finančno poslovanje Priprava poslovnega načrta Marketinški načrti Preoblikovanje s.p. v d.o.o. (praktične izkušnje)

IZVEDI VEČ

Finančno svetovanje

Še posebej v primerih pridobivanja finančnih sredstev za potrebe poslovanja potrebujete finančnega svetovalca. Pri nas ponujamo: svetovanje pri izbiri najugodnejše oblike vira financiranja, svetovanje pri izbiri vira financiranja, svetovanje pri naložbah denarnih sredstev, izdelava potrebne dokumentacije za pridobitev kratkoročnih in dolgoročnih posojil.

IZVEDI VEČ

Računovodsko svetovanje

Glede na specifičnost posameznega naročnika, v sklopu računovodskega svetovanja ponujamo: obveščanje o novostih v zakonodaji sprotno opozarjanje na nepravilnosti in pomanjkljivosti vsebine knjigovodskih listin, seznanjanje z neobičajnimi ali sumljivimi vsebinami poslovnih dogodkov, pomoč pri administriranju, pomoč pri kontaktiranju z zunanjimi institucijami, svetovanje pri vsebinskem, formalnem in tehničnem vodenju evidenc in izdelavi kalkulacij, tolmačenje vpliva poslovnih

IZVEDI VEČ

Poziv delodajalcem za delo od doma

Zaradi omejevanja epidemije ob povečanem širjenju okužb z virusom Sars-Cov-2 je Vlada Republike Slovenije sprejela nove ukrepe, z veljavnostjo od 1. do vključno 11. aprila 2021. Med pomembne ukrepe sodi tudi organiziranje dela na domu, kjer delovni proces to omogoča.

IZVEDI VEČ

Nova podjetniška delavnica

Osnove podjetništva, trženje in poslovni načrt, ter še marsikaj zanimivega za vas pripravljamo v Podjetniški delavnici, ki bo potekala od 19.4.2021 do 23.4.2021 v času od 9. do 14. ure (pet dni, oziroma 30 pedagoških ur).

IZVEDI VEČ
Scroll to Top