Računovodska šola

Računovodska šola je namenjena vsem, ki si želite pridobiti teoretične in predvsem praktične izkušnje z računovodenjem. Skozi teorijo in praktične vaje se boste po ustreznem programu seznanili najprej s teorijo, nato pa se naučili knjižiti najpogostejše poslovne dogodke. Šola je namenjena tako začetnikom, ki bi si želeli samostojno voditi poslovne knjige, kot zaposlenim pri podjetnikih ali v lastnih podjetjih in bi svoje znanje želeli potrditi.

Vsak udeleženec prejme interni učbenik za teoretično podlago. Vsak posamezen modul je sestavljen iz dodatnih vaj, ki jih prejmejo udeleženci pred pričetkom izvajanja računovodske šole in jih rešujemo sproti ter rešitve preverimo.

Računovodska šola je sestavljena iz treh sklopov (modulov), in sicer:

  • osnovni modul računovodske šole,
  • nadaljevalni modul in
  • poglobljeni modul računovodske šole.

datum izvedbe

30 septembra, 2021

Želite stopiti v stik z nami?
Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE ali nam zastavite vprašanje.

NOVOSTI / DELAVNICE / IZOBRAŽEVANJA

Koraki do samozaposlitve

Namenjeno brezposelnim, zaposlenim in študentom: ki še niso prepričani, da bi podjetništvo zmogli (ne poznajo svojih potreb) imajo ideje, vendar ne vedo kako začeti (katera je prava, ali izpolnjuje pogoje za realizacijo) imajo idejo a premalo poznajo trg in podjetništvo Vsebina: Preveritev lastnih potencialov (kdo sem, kaj znam, kakšne so moje potrebe in interesi, ali

IZVEDI VEČ

Računovodska šola

Računovodska šola je namenjena vsem, ki si želite pridobiti teoretične in predvsem praktične izkušnje z računovodenjem.

IZVEDI VEČ
Scroll to Top