NOVICE

Sub Categories

Zadnja mesta za prijavo na računovodsko šolo

ENOSTAVNO KNJIGOVODSTVO
Vabimo vas na praktično delavnico, ki je namenjena vsem, ki se želite naučiti vodenja poslovnih knjig  po sistemu enostavnega knjigovodstva ali si želite spoznanja področja računovodstva, ker vam bo to omogočalo razumevanje lastne računovodje.
Predznanje in izobrazbe ne potrebujete, saj bomo potrebno teoretično znanje (z aktualnimi zakoni, predpisi, navodili) s področja knjiženja poslovnih dogodkov v dejavnosti (podjetju), podali na preprost in enostaven način. Na delavnici bomo sestavljali tako poslovne listine iz lastnih dejavnosti prisotnih ter poslovne dogodke vpisali v obvezne poslovne knjige.
Praktična delavnica je sestavljena iz številnih primerov iz prakse. V enem dnevu boste prišli do dodatnega znanja in veliko uporabnih informacij.
KJE: FININVEST d.o.o. Maribor, Meljska cesta 56, 2000 Maribor
(brezplačno parkiranje pred zgradbo na ograjenem parkirišču)
KOTIZACIJA: 60,00 EUR + 22 % DDV
Kotizacijo v višini 73,20 EUR je potrebno poravnati dva dni pred pričetkom delavnice na TRR odprt pri NOVI KBM d.d., številka: SI56 0451 5000 0530 225.
PREDAVATELJICA: z vami bo mag. Romana Mernik, univ. dipl. ekon.
PRIJAVE: po elektronski pošti: info@fininvest-mb.si

Želite stopiti v stik z nami?
Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE ali nam zastavite vprašanje.

NOVOSTI / DELAVNICE / IZOBRAŽEVANJA

Koraki do samozaposlitve

Namenjeno brezposelnim, zaposlenim in študentom: ki še niso prepričani, da bi podjetništvo zmogli (ne poznajo svojih potreb) imajo ideje, vendar ne vedo kako začeti (katera je prava, ali izpolnjuje pogoje za realizacijo) imajo idejo a premalo poznajo trg in podjetništvo Vsebina: Preveritev lastnih potencialov (kdo sem, kaj znam, kakšne so moje potrebe in interesi, ali

IZVEDI VEČ

Računovodska šola

Računovodska šola je namenjena vsem, ki si želite pridobiti teoretične in predvsem praktične izkušnje z računovodenjem.

IZVEDI VEČ
Scroll to Top