Get Adobe Flash playerRAČUNOVODSKA ŠOLA


FININVEST d.o.o., Maribor

Meljska cesta 56, 2000 MariborPRIČETEK 18. 09. 2018


RAČUNOVODSKA ŠOLA

Prijavnica


Neformalno izobraževanje in usposabljanje:


PODJETNIŠKA DELAVNICA


Na območju območne službe Zavoda RS za zaposlovanje Maribor bomo pričeli z izvajanjem podjetniških delavnic. Več informacij dobite pri svetovalcih na ZRSZ.

FININVEST d.o.o., Maribor

Meljska cesta 56, 2000 Maribor

KER ŽELIMO, DA STE USPEŠNI.

Svetovanje bodočim podjetjem

Bodoči podjetniki, zavedajte se, da bo uspeh vaše dejavnosti odvisen od poznavanja tržišča, na katerem boste delovali in tako ustvarjali ne samo eksistence, ampak boste tudi omogočili pogoje za svoj osebnosti in strokovni razvoj v okviru svoje firme. Prizadevajte si, da boste imeli o tržišču, na katerem boste delovali, čim več informacij. Obenem si prizadevajte, da bo tudi tržišče obveščeno o Vas in Vaši dejavnosti – največ na podlagi kakovostnega izvajanja dejavnosti, dobrega imena in predstavitve Vaše dejavnosti.

Začetek lastne podjetniške poti ni enostaven, zato se zavedajte, da bodo v začetku  poslovanja Vaše firme kdaj morda nastopili problemi, ki bodo na prvi pogled težko rešljivi ali sploh nerešljivi. Problemi pa so rešljivi le, če je za njihovo rešitev zagotovljeno strokovno znanje in izkušnje.  Zavedati se morate odgovornosti prihoda na tržišče in izvajanja Vaše dejavnosti, saj Vam bodo kupci poskušali zaupati in zato kasneje njihovega zaupanja ne smete izgubiti.